sfeerafbeelding

my personal, creative and handmade bag.

Verhaal achter MyBagz

Het is een grote stap om van je hobby je werk te maken. Ik heb mijn gevoel gevolgd en besloten ervoor te gaan toen ik in 2012 de kans kreeg om het serieus aan te pakken. Mijn drive is enorm en ik heb veel plezier in zowel het maken als het werken met de bijzondere materialen. Ik hoop dat dát uitstraalt naar de tassen die ik maak! Op een aantal belangrijke momenten in mijn leven heb ik mezelf een mooie tas kado gedaan en dat symboliseert meteen de plaats die ik een tas geef;  het is meer dan een vervoermiddel voor je spullen.

Edith Jongeneel

Ik zoek vooral uitdaging in het gebruik van verschillende materialen, wat wel blijkt uit de collectie van brandslang, postzakken, autogordels en dekzeil. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe materialen en zodra ik beeld heb wat voor soort tas erbij past, ga ik ermee aan de slag. Denk aan... koffiezakken, jute zakken en zeilen. Ik ontwerp en maak alle tassen zelf en ook het voorbewerken - met name schoonmaken - van de materialen doe ik eigenhandig. Ik besteed vooral veel aandacht aan de afwerking – is een tas niet helemaal goed dan zal deze zeker niet in de verkoop gaan. Van fournituren tot voering tot en met de gebruikte gereedschappen: ik ga voor 100% kwaliteit. Waardoor je jezelf met veel plezier een MyBag kado kunt doen!

Groet, Edith


MyBagz, MyStyle:
  • Basic: Less is more, gewoon mooie modellen die geen franje en veel bling nodig hebben om op te vallen
  • Stoer: Vormgeving, functionaliteit, draagbaarheid zijn belangrijk voor mij. Een tas kan vrouwelijk zijn en tegelijk stoer, wat voor kledingstijl je ook hebt. Een tas sluit erbij aan of zorgt juist voor een contrast!
  • Kwaliteit: Omdat alles handgemaakt is en ik altijd kies voor de beste materialen zit een tas gewoon goed in elkaar. En dat merk je in het gebruik!